• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Юні лісівники Монастирецького шкільного лісництва на святкуванні Дня працівника лісового господарства

Юні лісівники Монастирецького шкільного лісництва на святкуванні Дня працівника лісового господарства

2019-06-25

/Files/images/IMG-cd5ef65efbf0ef462a360f23b00d71d0-V.jpg

16 вересня у місті Берегово відбулося обласне святкування Дня працівника лісового господарства. Масштабне свято було присвячено дітям та праці лісівників.

Свято розпочалося урочистою ходою мажоретів-барабанниць, за якими проходила колона представників усіх державних лісництв Закарпаття. Після виконання Гімну України відбувся флешмоб. В небо полетіли зелені кульки від юних лісівників, як символ миру і зелених лісів. Учасників свята привітав голова Закарпатського ОДА Геннадій Москаль, мер міста Золтан Бабяк. Несподіванкою для гостей свята був виступ народного артиста Олександра Пономарьова.

Від Хустського району активну участь у святі прийняло Монастирецьке учнівське лісництво Хустського районного еколого-туристичного центру учнівської молоді Хустської РДА.

Громадська організація „FORZA” проводила тренінги, майстер-класи, ігри для учнів шкільних лісництв та гостей свята. Діти мали можливість виготовити шпаківню, намалювати улюблену тварину, зібрати будинок з дерева, а хто завітав на свято в зеленому вбранні-отримали подарунки. З допомогою інтерактивних ігор, конкурсів захід мав на меті показати громадськості важливість лісових ресурсів, а також популяризувати професію лісівника.

Юні лісівники Монастирецького шкільного лісництва презентували виставку виробів шкільного лісництва: шпаківні, годівниці, колекції кормів для зимуючих птахів, представили літопис Монастирецького шкільного лісництва, науково-дослідницькі роботи, фототурнікети своїх досягнень.

Кiлькiсть переглядiв: 190